Actualité

Win VIP arrangement - WK Turnen 23 oktober 2010

Longines is wederom Official Timekeeper tijdens het 42ste WK Turnen, dit jaar gehouden te Rotterdam. Sinds 1985 is Longines gelieerd aan de International Federation of Gymnastics, waarbij zij traditiegetrouw de Longines Price of Elegance uitreikt aan de meest elegante mannelijke en vrouwelijke gymnast.

U als Nouveau lezeres kunt dit sportieve evenement samen met Longines aanschouwen. Longines biedt u een volledig verzorgd VIP arrangement aan voor 2 personen. Het dagprogramma begint om half 11.30 uur met een uitgebreide lunch en loopt rond 18.00 uur ten einde.

Doe mee en wie weet wint u dit toparrangement.

Longines PrimaLuna collectie gekoppeld aan WK turnen

Dit horloge behoort tot de Longines PrimaLuna - http://longines-primaluna.longines.com - collectie die de maan als inspiratiebron heeft. Dit model combineert staal met 18K rosé goud en heeft 44 diamanten op de lunet . De wijzerplaat is gedecoreerd met 11 blauwe Romeinse cijfers en datumaanduiding op 3 uur. Het horloge heeft een mechanisch uurwerk en is een sieraad aan de arm van iedere elegante en eigentijdse vrouw.


© 2014 Compagnie des Montres Longines, Francillon S.A., Tous droits réservés

Choisissez votre langue